Asystent kierownika Działu gastronomii

Zadania

  • Masz ukończoną szkołę hotelarską lub równoważne wykształcenie,
  • Posiadasz doświadczenie w kierowaniem zespołem,
  • Posiadasz wysokie zdolności interpersonalne,
  • Jesteś przyjazny/a dla klienta i wszechstronny/a,
  • Jesteś schludny,
  • Posiadasz doświadczenie w szybkiej obsłudze klientów,
  • Posiadasz wiedzę na temat standardów HACCP,
  • Jesteś dyspozycyjny/a w soboty, niedzielę i święta.

Profil

  • Masz ukończoną szkołę hotelarską lub równoważne wykształcenie,
  • Posiadasz doświadczenie w kierowaniem zespołem,
  • Posiadasz wysokie zdolności interpersonalne,
  • Jesteś przyjazny/a dla klienta i wszechstronny/a,
  • Jesteś schludny,
  • Posiadasz doświadczenie w szybkiej obsłudze klientów,
  • Posiadasz wiedzę na temat standardów HACCP,
  • Jesteś dyspozycyjny/a w soboty, niedzielę i święta.

Oferujemy

  • Perspektywę rozwoju zawodowego w wyjątkowym projekcie,
  • Możliwość zdobycia nietuzinkowego doświadczenia,
  • Pracę w dynamicznie rozwijającej się organizacji,
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Nowoczesne warunki i niezbędne narzędzia pracy,
  • Przyjazną atmosferę pracy,
  • Roczne karty dla pracowników oraz członków rodziny,
  • Opieka medyczna Luxmed,
  • Zniżki do wszystkich Parków Popsa,
  • Zniżki w restauracjach oraz sklepach Plopsa.

Złóż wniosek już teraz!

Maksymalna liczba plików: 3.
Limit 8 MB.
Dozwolone rozszerzenia: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip.